Καλωσορίσατε !!!

Λίγα λόγια για εμάς.

 

 

Η εταιρεία μας ''  Mio-Quadro '' έχοντας παρουσία στον χώρο της κορνίζας μόλις από το 2009 και διαθέτοντας είδη ένα κατάστημα λιανικής πώλησης στο Περιστέρι Αττικής , αποφάσισε να προσφέρει στους πελάτες της μία νέα γκάμα από προΐόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε εκπληκτικά χαμηλές & ανταγωνιστικές τιμές. 

Για το σκοπό αυτό δημιούργησε το : www.mio-quadro.com , ένα από τα πλέον σύγχρονα ηλεκτρονικά καταστήματα στο χώρο της κορνίζας.

 

Το www.mio-quadro.com είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής ατομικής επιχείρησης με επωνυμία  : « Ξένος - Κότσιλας Ιωάννης» και διακριτικό τίτλο “ Mio-Quadro”, που εδρεύει στην περιοχή της Ανθουπόλεως ( Οδός Αμύντα 21 ) , Περιστερίου Αττικής, στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 115501710 / Δ.Ο.Υ : Β’ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ / ΑΜΠ ( Αριθμός Μητρώου Προμηθευτών : 623/11) /  Αριθμός Μητρώου Ε.Β.Ε.Α : 261187 ).

 

Στο www.mio-quadro.com  , θα βρείτε μία πλήρη συλλογή από μοναδικές  Γκραβούρες Ιταλικής Προελεύσεως ,συνδυασμένες με ξύλινη κορνίζα  αρίστης ποιότητος σε πολύ προσιτές τιμές.

 

  Ένα προΐόν με  100%  Ιταλικό Στυλ. 

 

Χαρίστε στον εαυτό σας & στα αγαπημένα σας πρόσωπα δώρα μοναδικής αισθητικής αξίας.

 

 

 

Με εκτίμηση,

Ξένος Ιωάννης.