Επιστροφές Προΐόντων

 

 

Πολιτική Επιστροφών ( Μη Ελαττωματικών Προϊόντων ).

 

Λόγω της φύσης των ηλεκτρονικών αγορών είναι συχνό το φαινόμενο να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του, εξαιτίας της έλλειψης της φυσικής επαφής αυτού με το προς αγορά είδος.

 

Η Mio-Quadro στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα.

 

Θέλοντας όμως να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων.

 

 

 

Ποιοί είναι οι όροι επιστροφής ?

 

Οι όροι επιστροφής των προΐόντων είναι οι εξής :

 

 1)  Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 30 ημερολογιακές ημέρες.

 

2)  Το προΐόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να μην έχει υποστεί βλάβη ( π.χ. σπασμένο, σημαδεμένο , γρατζουνισμένο  κλπ.)

 

3)  Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

 

 

Σημείωση

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση την οποία το προϊόν δεν πληρεί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

 

 

 

 

Ποιά είναι η διαδικασία επιστροφής ?

 

Η διαδικασία επιστροφής είναι η εξής :

 

1) Μας ενημερώνετε τηλεφωνικά στο : 210 5731249 ή στο email : info@mio-quadro.com , ότι πρόκειται να μας επιστρέψετε το προΐόν.

 

2) Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. ( Αφού προηγουμένως το έχετε βάλει στην αρχική του συσκευασία ).

 

3) Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει την Αίτηση Επιστροφής  ( Μπορείτε να δείτε την αίτηση εδώ ) πλήρως συμπληρωμένη και υπογεγραμένη , καθώς και φωτοαντίγραφο του παραστατικού αγοράς των προΐόντων . Επίσης θα πρέπει να αναφέρετε στην αίτηση αυτή τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα (Επιστροφή χρημάτων, αλλαγή προΐόντος κλπ.) εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.

 

Σημείωση : Σε περίπτωση που έχετε παραλάβη κάποιο προΐόν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ως δώρο από τρίτο πρόσωπο, τότε δικαιούστε μόνο την αλλαγή αυτού με κάποιο αντίστοιχης αξίας και όχι την επιστροφή χρημάτων.

 

4) Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, στην έδρα της επιχείρησης μας.

 

 

Διεύθυνση Επιστροφής :

 

Προς :  Mio - Quadro

 

Υπόψιν :  Κου   Ξένου Ιωάννη

 

Διεύθυνση :   Αμύντα 21 ,

                     Ανθούπολη ,

                     Περιστέρι 12135,

                      Αθήνα , Ελλάδα.

 

 

 

 

 Σημείωση : Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στην διάθεσή σας μέσω τηλεφώνου στο : 210 5731249  ή μέσω email στο : info@mio-quadro.com .